Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo hadzija malo čarobnjak,malo stipsa
Zasto Stipsa, zato sto se ne rasipa novac i ne vodi bludan zivot. Covjek o sebi, pri sebi, a daje novac u humanitarne svrhe, ali onaj tko daje, o tome ne prica i ne hvali se. Tako se pricalo i o novogodisnejm koncertu, kao uzeo lovu, a istina je da je cak i namirio od sebe, samo da to bude spektakularno, sto se naravno nikad vise nije ni ponovilo u Sa..
Gledaj carsijanera sto bi da im Dino dijeli po 100 maraka kad god prodje gradom a oni kafu da ispijaju i vuku shishu citav dan
Tako je - samo bh telekom moze da dijeli nase pare i da pogura Dinu kad mu je karijera visila o koncu sa milion maraka.
Umjetnik kakvog više nećemo imati nažalost. Skoro svaka pjesma je hit, nije to lako napraviti.
Mescini da bi on tebe imo...
m u nnstvar
Meni kad neko suprugu nazove hanumom meni to uvredljivo i potcijenjivacki, da ne govorimo o starosti, jer mi je u glavi da su se tako zvale starije zene. Ova uvijek bila kopija kopije i to shalo.
Ko mu je dizajnirao jaknu?
Dino king nema sta....samo se nazalost desi cesto kad sa hanumom ode mezit u restorancic sa drustvom da oboje jadni zaborave novcanike.
Zašto lagiš?!
meni je SenidaH otkriće totalno druga dimenzije od svih performer_a
Selam Senida, pošalji i meni neku poruku, ubaci i sliku gdje ne nosiš dimije.
Ja jednom pjevušio neku njegovu patriotsku, srceparajuću o Bosni, onako nije loša, kad na MTV to isto pjeva Majkl Džekson, spot u zatvoru. Kako sam se prenerazio.
UB40 - Where did I go wrong ili ti ga mjesec ko dukat žut
Koju god srpsku pjesmu poslusas, mozes naci grcku, indijsku, bugarsku, tursku, ili arapsku verziju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dino pametan, prati nove trendove, zbog toga je i uspjesan i traje. Da je ostao na albumu kokuzna vremena, otisao bi u zaborav.
Volio bi ON da se vratimo u Tursko doba
Ova Senidah k'o na hotline birvaktile a hsnuma eeee,ti si Mojca odavno jedino da stipsa Dino bude Kekec
Mislim da je bio gost samo Čoli jednom prilikom.
Cuj on nije niciji gost...jel pricamo o istom Merlinu svega vam?
da Dino Merlin je osobo koja ima 80 miliona eura mozda i vise