Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li duet audio ili video produkcije?
Ha ha ha, vrh bosanskog humora
Joj jesi dingospahahahahah
Ne moze ni jedan dan bez sikirancije da mi prodje 😂
Nažalost ovaj njihov saradnik će za budućeg partnera garant izabrati Senidah!
Kakav je ovo članak : rekla kazala mama mia
Dje ces s njom bona nebila to ti je ...a teska...
Senidah je za ovu umjetnik
Svako ima pravo da prihvati ili odbije nekoga za duet, niko nije duzan ni sa kim da snima, samo mi je smijesno kako su prenijeli ovo, vjv je Senida odbila jer je vec imala spreman album i to je to, a Severinina reakcija je jako neprofesionalna i glupa sta se ona umislila da ljudi ne smiju da je odbiju?
Ma upitno je koliko je istinita rekacija.. "suradnik" prenosio, novinari malo zacinili, i vidis sta dobijes... 😁
I mene zvao Bono…ma ko ga j… 🤣
Vrlo pozitivno od Senide.
Sta kaze? "razljutila". Gdje nam ide pravopis....
Snimio bih ja,sa obe..
Full respect Senida👍
Seve hoće da asimilira ovu i da potvrdi dominaciju kao top bitch, a ova ne želi da bude "ma tamo neka" na Sevkinom albumu.
Sujetna Seve.
"Izvor" ko da gledam je neki srpski tabloid, cudi me pa nije ni prenio da je Senaida dok je to izgovarala ustala i rekla da je srbija do tokija...
Čisto sumnjam 😁