Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evoooo ideee delijaaaa, silaaa vetrovaaa, ja sam ružžžaaa devojkaaa... simpatican lik je Senida, nema šta.
Parking (18 h)
A poslije naletite do "limenke", da vas vodi čika Never na pivu i ćevape! Mashallah!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dino pravi Dedo posto, ali voli pare covjek.
Ali on napuni i zagreb i beograd još ga niko nije nadmašio eto baš deda. Možeš ti da laješ pta hoćeš ali istina je nešto drugo.
Odavno se na estradi nije pojavila bolja riba od Senide.
Vala si joj mogao uljepsati koncert i pogurati malo. Zaboravljas kada je tebe Vesna Zmijanac dok si bio jeafirmisan pogurala
reko joj je: ne hanuma, nemoj hanuma
Odlični su obadvoje. Neko ih voli a neko ne ..
Ja sad u životu samo koristim taktiku Dine Merlina zašto razbijati glavu i truditi se kad možete kopirati već nečiji trud.
Možda tvoj komentar ima smisla u nekom paralelnom svemiru. Tekstovi dotičnog gospodina čine njegovu izvedbu nezaboravnom, a muzika, hm , je sastavni pratilac poruke koju šalje. Mislim, ko di ti da sudiš.
Covjek nikada nije uzeo melodiju a da nije platio i potpisao da je uzeonod tog i tog al dzaba to pojedincima objasnjavati!
Ko je ova da muhabeti ovako
Jel ovaj čojk ima 200 godina
Je li Senidah trans?