Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To garant Smrki hoce da joj bude "menadzer" kao onoj dvojici. Njoj roba, njemu procenat od pjesama i koncerata, fino oprane pare, ima da mirisu bijelo.
Izmisljene price
a kako oprane pare kad nema ni projave poreza niti fiskalnih racuna niti bilo ko placa na balkanu porez na dobit evo reci mi jednog pjevaca???
Mozda je vrtni patuljak Smrk trazi
Da li je ovo trans ??
Ne nije, dosadni ste vise
Jeko ovo.
Zar ona ne fura taj fazon?
Smrk i ekipa zna se od koga ne smije doci u Sa
Banditi do prvog hladjenja
Pisu srbijanski mediji pametnom dovoljno. Ti isti mediji koji blate Jalu, Bubu, Dinu Merlina i ostale pozivajuci na zabranu ulaska u Srbiju. I nakon zabrane nastavljaju zbog pregleda znajuci da ih dvojac nece tuziti, jer se time ne bave.
Da ne pricam koliko je Senida iako snima na nasem jeziku operisana od Balkana, zena zivi u Sloveniji i to se i vidi.
Na vrijeme se izvukla cura
Kakva muskarcina, sta njoj moze biti ovako snaznoj
NE SMIJE da kaze ali ima. Ovi gdje nanjuse novac, oni ne odustaju tako lako.
kako pjeva nije ni cudo da je traze
Nemoj Senide majke ti
Bodes se bebo
Smrk i ekipa
Baš izgleda ko prafa mafijaška. Ko da je došla iz meksičkog kartela.