Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to grad pun ljubavi , osim kad lik sa kisobranom dodje ,usere i sefa i stanicu
E od kad' je dosao taj kisobrandzija ovaj grad i ne lici na onaj nekadasnji grad u svakom smislu.Ostale su samo ovakve rusevine da nas podsjecaju na lijepa vremena.
Pa koliko.znam on je krenuo u politiku iz Šešeljeve stranke. a Šešelj je rodjeni sarajlija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvo srce ima taj grad to na svijetu nema. Rušili ga djecu mu ubijali a on opet raširenih ruku poziva sve i oprašta. Kolko je lijep toliko i duše ima.
Nije lijepo širiti ruke svom neprijatelju, nije ni pametno i vrlo je opasno i glupavo
Legenda covjek, uvijek dobro dosao!
Reče šešelj nedavno na nekoj lokalnoj srbijanskoj TV stanici nakon što su ga pitali da li je bio ugrožen u Sarajevu kao Srbin a šešelj im tad odgovor dade: Nikad ama baš nikad se u Sarajevu nisam osjećao ugroženim niti me je iko u životu uvrijedio na nacionalnoj osnovi dok sam živio u Sarajevu!
Provodazija zna se koje pucao po ovon gradu sa Trebevića danas oni koji lupaju minuse na komentar a silazenu grad i rade u njemu a htjeli su da grada nestane.
dobar je Rade. pozitivan lik. Nikad nije okaljao obraz o BiH i Šeher.
jedini Osmica je Osman Mehmedagić Osmica
Još da si reko da su sa tog mjesta pucali po Sarajevu taman bi bilo !
Ko zapali Osmice?
Ja zapalio bgm
Bilo je to vrijeme ruza, sto rasle su za nas