Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi u srpskom svetu. Otišao si zapadno od srpskog sveta, a zapadno od srpskog sveta je EU, Schengen i eurozona.
U prevodu bolestan svijet!
Kad ovi đilkoši sa psima pričaju priče o ugrozenosti svojih prava gadi mi se. Džukele na povodce i staviti im brnjice kome nije pravo na selu imanje nek kupi pa nek uziva. Cuj papka doveo psa na kupaliste s ljudima ko da nikad nigdje nije isao. Postoje pravila ponasanja u normalnom svijetu.
Upravo ovo i zasluzuje ovaj lik
Čudo da ga ponovo nisu istukli.
Ciganija poprilicna😂
malo si granice pobrkao
Sergej nebitan ko picigin u Čakovcu, ali nema to veze. Prošla sezona "kroejša gud, havala" turista, povraćanja po centru, uriniranja kod Dioklecijanove, pljuvana na baba Joke što rašćeruje dok čine one nečasne stvari ispod balkona joj i evo ga...poškropljeni Reks, 500 jura.
Usro si Trifune ...priznaj!!!!!
Ma iskreno nisi nikakav čovjek jedna srpska nacionalistička bagra trebali su te oderati više
Ipak mi nije jasna reakcija gospođe.Pa plivao je njemački ovčar.Godpođo ipak je to pas arijevske rase koju vi obožavate.Možda ste malo ljuti što mu je gazda zločesti Srbin
Aaa drame
U Dalmaciji brat ne voli brata radi apartmana i zemlje. Ne kažem svugdje ali većinom. Zato je meni drago kad ja dodjem u svoje, oni pucaju od ljubomore a ja fin, lijep, poštujem zakon i ne mogu mi ništa
Split,Zadar i ostala mjesta su nakon protjerivanja Srba postali obicne fashisticke provincije
Split i Zadar nikada nisu imali značajan broj Srba. Srbi su bili duboko u brdima Zagore, tamo gdje su i Turci bili.
Samoufurani seljacic samo on je upravu uvijek. Svi glupi on pametan. Mrs na karpate
Trifunoviću Hrvatska je popljačkana,rasprodana i gladna. Moraju se služit tim europskim trikovima za namicanje novca da ne bi izbile pobune prevarenog i gladnog hrvatskog naroda.
Otiđi malo do Hvara, Zadra, Opatije, Rovinja, Samobora, Varaždina pa vidi koliko su "gladni".
🤣🤣🤣 bolje da se pokrijes dekom i spavas nego sto pricas nebuloze