Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
definitivno je puko
Da li se ovaj skandal majstor više uopšte bavi glumom?
Ne potcenjujte Sergeja. On je najbolji kad je najgore. Ne prija mu kad je sve savršeno.
Jakih mi novinara na tiktok postavljaju... Cirkus.
Za mene je Sergej - Sergej. Igrao je u filmovima koji su obeležili moj život. Volim ga i uvek ću ga voleti - šta god on radio. Drugo, bračni drug državljanina Srbije u Srbiji je zaštićen kao beli medved. Imaš 50% popusta na sve takse, papire završiš za manje od 100 evra. Ne postoji deportacija bračnog druga u Srbiji - dobiješ papir o "deportaciji", pređeš granicu, vratiš se u policiju - nema priče. Najgore što može da se desi je da te sudija za prekršaje kazni 50 evra.
Hajde malo da odvojimo jeftine tabloide od realnog života. Kakva deportacija? Gde si čuo da je nečija supruga/suprug/dete deportovano iz Srbije? Da te prebiju, opljačkaju, izvaraju - sve može da se desi. Ali da te deportuju - nemoguće. Nemojte da pričamo gluposti.
Uz sve nevolje u svijetu.. još nas i ovo zadesi!
jesu se vise ovaj i zena mu uzyebali vishe po ovom kliksu... koliko placaju dnevnice?
Ne opravdam njegovo ponasanje, ali ove lesinare iz Kurira, Blica...se ne moze nazivati novinarima.Novinarstvo je castan posao otkrivanja istine za javnost a ne traceva za polesni muzevirski narod.Zamislite ove lesinare i novinare u Gazi koji zrtvuju zivot za istinu o golgoti jednog naroda nazivati istim imenom.
Pa šta ćeš onda na klljiksu koji živi od njihovih portala i sve prenosi ?
Kvazinovinarstvo. Jedan dan iziđe članak kako prepoznati narcisa, idući dan ga ni oni ne prepoznaju.
Ovog droge jedu..
Nemoze harcit a maloj se prahnulo. Nista dok kita ne proradi.
"""jaka vijest """ bravo novinaru zaradio si 10% dnevnice
sada da dodje desingerica da ga prosveti, vidi se da je zagraisao u grijeh i nemoral
nek promijeni dilera...
Kupio ga pi kousti za sicu hahajajajaaj
propade mu šansa za državljanstvo hrvatske
Narkoman
Ovakve tipove cure vole, a poslije iz njih izlazi demonizam.
Droga ga je unistila, sta ce jadan
Nisu to novinari! Za ovo cime se oni bave treba izmisliti novo ime a ne mijesati castan novinarski posao sa ovim ugrozavanjem privatnosti.