Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti ne znaš sići sa tih brodova....
Od usta si odvajala da bi ga rodila. Znam gledali smo.
Samo da se mali ne ubije kad ga djeca budu zezala radi pornicha :(( Valja taj pritisak podnijeti kao klinac
Sad mozes hajc kako ti prilici.
seve vjecita kucko sto narod ubjedujes da si andzeo...
Da mu nije matere ne bi ni znali za njega
Ono ...necu da bacam drvlje i kamenje na nju ,kakva takva, ipak majka je -ovdje se lako ogrijesiti. Ama da ima stida ne bi ovo pisala, na danasnjem zemanu kad majci zakon uzme dijete ..uh . Pa da joj je zaista stalo , sljedeci koncert sav prihod advokatima za borbu za svoje dijete, pa se malo smiri i uskromni ..al nema nista od toga.
Ovo je sudar privatnog i drzavnog faxa u hr, ocigledno ova seve stedi na advokatima, a taktika im je kukaj po drustvenim mrezama to ce nam proci, empatija folovi, dok s druge strane vidi se da covjek nije stedio da dobije svako pravo koje zasluzuje nad svojim djetetom, i nije njoj niko oteo dijete ako je ono sa bioloskim ocem, klasicna zamjena teze... Pa i zakon te savjetuje da sve sto kazes moze biti iskoristeno protiv tebe, da si sutila bolje bi prosla. Mudar zna i da presuti, zapis u kamenu
Sve se placa Severinice, raskalaseni zivoti, a sad kad si naborana i puna silikona spucala te emocija. Znam da citas Klix.
Pa dovoljno si mu ti upropastila djetinjstvo hebacinama po internetu, zamisli sjedi dijete u skoli, a profa i 15 ostalih ucenika mu bacalo macora na mater, ja bih se sa zivota ispiso a ne da idem u skolu.
što si tražila to si i dobila,nisi ti ni za baby sitter-ice a ne za majke,..
Nije za tebe dijete fufo!!
Da joj Allah olakša
Sevka-dvocijevka! Dođi mala kod mene jer ja pravim muške odlikaše za pedeset maraka a ako ne budu,odmah vraćam pare!
gospodjo - ne moze smrz smrz droge i to i strateljstvo. Zao mi je, ali i u ovim nasim banana drzavama to znaju i postuju.
I 31 godina kako ti je oduzeta nevinost
Ti si više nego sposobna da sebi napraviš još jedno. Znam, gledao sam snimak