Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lipa jesi moćna nisi, mirna budi. Selam iz slobodnog Sarajeva
Selam iz slobodnog sarajeva hahahhahha
zbog ovakvih papaka kao ovaj top komentar, stidim se odakle sam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mozes mislit kakva si ti lujka kad Hrvatski sud dodijeli dijete Ocu Srbinu a ne Majki Hrvatici !
Ma dobro, hrvatski sud najkorumpiraniji na balkanu tako da to nije mjerodavno. Srbin tezak nekoliko miliona moras i to uzeti u obzir. A Seve ko Seve, ima glas i stas i to je sve . Zao mi je u jednu ruku kao majku. Ali na kraju krajeva njen problem, trebala je na vrijeme misliti. Sto kazu kod nas ne moze i jare i pare, ako dijete ima vikendom a ona nastupa do jutra
Možeš mislit kako si ti glup i plitak.
Budaletina
Ona kao da uziva u uvoj ulozi da pohadja sudove i da nabaciva te naocare da izgleda shik. Ajmo ovako. Vidi se da je brutalano narcisiodna osoba znaci psihicki nije stabilna i mislim da je ok. Ako je sud uz pomoć vjestaka odradio posao kako su odradili u dobrobit djeteta.
Kad ravaku prica o ljepoti I moci
Joj sto je nabacila naocale da izgleda kao intelektualka. A usne, na koliko su atmosfera??? U glavi mozak, koji se napuhavanjem ne moze dovesti na velicinu ljesnjaka!! Bolje bi joj bilo da se posveti novim "filmskim" hitovima i glavnoj ulozi u istim!!
Covjek moze samo zamisliti kako su ovakve kao ona drske i bezobrazne kada dodju u sukob sa obicnim narodom, a nesto im nije po volji.
Meni nikad nisi bila "lipa", a jos manje mocna. Ne znam kome si. Da nije bilo tvog porno uratka, otisla bi u zaborav.
Naceo je zub vremena...
Beštija
Visi joj čitava faca.
a sto sina nisi vodila na Zabzibar i Maldive kad si isla na mjesec sa menadzerom
sve neke umišljene veličine!
Dobro je i rekla. Dok se vrze malverzacije u energentskom sektoru, oni nju tuze i otimaju joj dijete. Cista korupcija.
Sevo evo ti ideja za 20-30 M € Barka vol2
Ma barba bi tebe vucaro ko onaj na jahti.
Ma nevinasce jedno naivno, slucajno se ebala na jahti i snimala, slucajno upecala milijardera iz Srbije i uvalila mu dijete, sigurno si tada gledala kakav je covjek u dusi, bljak, koja je ovo dro.ca i jos je mediji predstavljaju kao da je neka majka domacica kojoj je muz pjandura uzeo dijete na cistu miru, nasli su se taman, sljam