Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vi objavljujete?Ova zena nema nikakvog znacaja, cak dobro ne pjeva! Ide na odmor a ne brine se dati podrsku kakvoj ustanovi! To sto ce Jasmila Zbanic sutra biti intervjuirana na njemackoj tv vas se ne tice?Ali ova bezveznica da?!!!
Seve je ljubav ❤ Izdrži majko, kraljice ❤
Navilio srbin ko mutav. Sto si j..., j... si... Sada mozes samo ovako slati postare. Nije htio vidit djete prve 3 godine, a onda odjednom fol borba za malog. Mali jos malo pubertet. Nego njemu se ona jos svidja pa to ti je...
kako brzo se zaboravlja koliko ona poštuje Bosnu,bezbroj puta dokazala više nego političari kojima su puna usta Bosne
cuj pogrijesili prezime, kad ih mjenjas ko carape
Pa ti pravi djecu i ženi se sad. Svaki dan sam sve sigurniji u to da ne želim imati djecu i ženiti se. Svaki drugi brak završi u razvodu, a svaki 5 u nepovratno uništenim ljudima.
Uvijek me trzne kad pročitam "Severina objavila..." Da nije part2
to ce Milan objavit
da ga stavim u subscribe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odkud je on znao da će tebi to poštar donijeti baš na 08. mart?
Naiso cojek na video s jahte pa ga pukla nostalgija