Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
full sminka; filteri; ccc.... jojjj kad vidim ove nase raspustene kose do guzica i fol vjezbaju u teretani, plus sminka--- a najgolemije su one udate, sto fol vode djecu kao-- ja sam ti vjerna , dijete je sa mnom haha
Udate se najstrastvenije karaju, ko da im je zadnje
U teretani, lafo trenira. Nasminkana do daske. De ne .ebite sa njom , a i ona ser. . Idi bez sminke u teretanu , odradi posten trening. Useri se od vjezbanja, pa se onda uslikaj i objavi slike odmah po treningu , pa da te vidimo.
predobra u pm
Ne bih cvaju žalio...ma ni fesliju!
danju fina a po noci severina :'(
Debilni pojedini komentari
Kad ce novi film, znali se sta???
Jedna njena pjesma kaze sve, raste trava zelena, zelena, zelena.
Look at me 🤮
Valjo bi film Jahta 2 sa Tosicem
Dobro. Već vidjeno. Ajmo dalje.
Dođi mi u san …
Propala ko zeton
Baba
Sviđa mi se onaj zadnji pasus... A i Seve mi se đa.... Volio bih s njome proćakulat, ne mora u teretani...
Po mogucnosti na kakvom camcu :)
Ahh.... Volim da sa mnom bude nešto novo, ja nisam repriza.