Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno ćeš pjevati za novu godinu,a kako voliš Sarajevo ,ma duša draga,sve za lovu
Voli BIH je su bosanci najobdarenija nacija u evropi. Na kraju, velicina je ipak bitna xd
Studirala bi ona u Sarajevu ali miljackom ne plove jahte
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad nije kasno.Stara bosanska izreka kaže : traži nauku od bešike do motike.Prema tome počni pripremati prijemni i bujrum.Svi prijatelji Bosne su dobrodošli.
Dosla Sevka uzet lovu islamskim Srbima. A mozda i naci kakvog paraliju. Sta ce njoj fakultet. Izucila je ona dobro zivotnu skolu. A i zanate razne vrste.
Bošnjaci su nosioci univerzalnih civilizacijskih vrijednosti.Apsolutno nisu bitni trolovi,botovi i skotovi.Svako ko je prijatelj naše drage domovine koja datira iz antičkog vremena , proteže se od Une do Drine te od Save do mora ,je dobrodošao ,bez obzira kakve običaje i svjetonazor njeguje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najveća kurava ex yu
Ima i zagondzija,cevapa,golubova,planina.Ima svega.
Al ne moze niko s peticom, realno
Najmocnija tema vezana za nju je zasto se razvela od Igora. Pa u moru djevojaka on izabrao baku (sa djetetom)…. I ovaj sastanak sa ekipom u Sarajevu. Pa logicno, sastaje se sa generacijom.
Eto novog filma na internetu seve i prva brada BIH
Pa yes, u pravu je. Najbolji mljevenici su u "Petici".
Bravo za SDA na angažmanu PORNO glumice Severine ... fuj gadovi ...
Seve, dobro došla. A vi jadovi sa koji znate samo vrijeđati, žao mi vas je. Levati, njen život, izbor. Uradite nešto i vi a nemojte biti samo posmatrači puno zavisti nego uživajte u životu. Jadno, ima super intersatnih i šega komentara, ali brate vrijeđanje... čemu?!
Jesili obrijala dole? Ja te se sjecam ko peksinavu
Mozes imati i Stan a i Decka...
Al je zato plagala kod Ere.I položila je, na radost većine nas.
Voli ona i dvadesetku..
Na ovim prostorima niko nije bolje prodao pi*ku od nje.
Opa. Prešli smo s kobasica na ćevape
Kurvwtina obicna… a ove tuke bisu dzaba oko rostilja cijeli zivot kad im je ona draga pa se slikaju s kurwetinom