Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha koliko jadan moraš bit da objavljuješ privatne poruke...i žene se čude danas što muškarci ne prilaze. Nisu budale.
Tosic bolje izgleda od onih njezinih jahtaca u svakom slucaju
Danas ne valja ako pridjes a ne valja ni ako ne pridjes, ko ce njima znati, uglavnom odavno ne prilazim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik joj fino pisao hoce da se upozna s njom, ako njoj to nije odgovaralo trebala je samo napisat da nije zainteresovana i to je to a ne objavljivat sta je lik pisao.
Promašio si fudbal druže, nije ona to objavila prije - nego sad kad je karlita isprozivala.
Cuj, "fino" joj pisao ? Pa ti si garant navikla da ti se frajeri obraćaju tako k'o grom iz vedra neba, riječima "pijemo?" Ja se tako obraćam samo onim ženama s kojima ne mislim imati vise od jednog sastanka. Uostalom, objavila je poruke zato sto ju je JK javno napadala i spominjala cak i njenog sina. Seve joj bas zabiberila.
E vako s emi bavimo genocidom... Najbolja slika i prilika zato je sva ta prica o rezoluciji budalastina i jednima i drugima. Uzas!
E moj duško dugouško, severini se čkapi izlizala od tih kafa. Nego ti brzo kući, prihvati se one svoje kabadahije, šteta da je razvlaće nižerazredni fudbaleri. Pih
Seve je lijepa i sarmantna zena, za razliku od pojedinih.......
prozivaju fašisti Severinu, ne mogu joj oprostiti što je podržala rezoluciju o Genocidu u Srebrenici, i sad je kao hijene sa svih strana napadaju. Napadi su KAO humoristični, ali ta zajedljivost je tipična samo njima. Drago mi je što se Juga raspala, oko koga smo bili okupljeni - dobro smo živi uopšte svi. Kolektivni mentalitet, ludo definitivno, možda je neki parazit u mozgu iz svinjskog mesa
Dule namiriso lopinđu
Svi koji su protiv rezolucije bili i jesu i svi koji negiraju genocid su fasisti.
Glupo je dijelit poruke koje ti neko pise javno, zato se i ne javljam nijednoj, znam da ce poruku vidjeti pola grada i komentarisati nesto, a ona da se pohvali da je trazena, mrs u pm
Ognjen i Severina ove tosice unistise
I mi nju ismijavamo kad joj sin bude gledao pornic sa broda :D
Ovaj je kao pozvao da pjeva na jahti, a onda se sjetio da seve na jahtama ne pjeva nego....
jadno jako s njene strane al i neka ga zahebava kad debilcina samo slini za khurvetinama koje nema ko nije ziogu umjesto da normalnu trebu nađe
A i ovo je malo sega, ona vjerovatno dobije najmanje 200 ovakvih poruka dnevno koji zavrse na mute, ali eto obzirom da kao on vazi za nekog celebrity-a kao odgovarala mu je..
Bzze bas, nije joj lik nista lose napisao, ako neces kazes i cao, ovo je bas jadno..
Veoma nisko sa njene strane,nije joj Tosic kriv za svadju sa Karleusom
KnezRogan, pa nije ni Severinin sin kriv pa ga je profesionalna chetnikusha prozivala, Severina bar nije spominjala djecu od chetnikushe!!!
Opajdara