Kolumbijska zvijezda
119

Shakira je ponovo "zapalila" internet zbog nastupa u emisiji Jimmyja Fallona, reagovala i Adele

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Gostovanje kolumbijske pjevačice Shakire u emisiji "The Tonight Show" kod Jimmyja Fallona hit je na društvenim mrežama, a prokomentarisala ga je i Adele poručivši da je "njen bivši u nevolji".

Posljednjih godinu dana kolumbijska pjevačica Shakira nosi se s prekidom veze s nogometašem Gerargom Piqueom. Usred vijesti da ju je prevario s trenutnom djevojkom Clarom Chiom Marti, Shakira je uzvratila pjesmama, a to uključuje saradnju s Bizarrapom koja je postala hit odmah po objavi.

Shakira i Bizarrap pojavili su se u petak u emisiji The Tonight Show gdje su izveli pjesmu koja nosi naziv "Out of Your League", a koja je oborila 14 Guinnessovih svjetskih rekorda.

Performans je ponovo podigao prašinu, a u komentarima ispod snimka na YouTubeu koji je do sad pregledan skoro 10 miliona puta mnogi su isticali da publika nikad ranije nije tako uglas pjevala s nekim ko je nastupao.

Kasnije u razgovoru s domaćinom Jimmyjem Fallonom, Shakira je ispričala zašto je napisala pjesmu i kako ju je publika primila.

"Stvar s ovom pjesmom je da je postala himna za toliko žena. Imala sam veoma tešku godinu nakon rastave, a pisanje ove pjesme mi je bilo jako važno", kazala je.

Nakon što je njen nastup u spomenutoj emisiji "zapalio" društvene mreže reagovala je i britanska pjevačica Adele koja je na svom koncertu u Las Vegasu rekla kako je gledala njeno gostovanje.

"Vidjela sam njen nastup kod Jimmyja Fallona... njen bivši muž je u nevolji", našalila se.

Nedavno je kolumbijska pjevačica objavila duet s Karol G, u kojem je naizgled ponovo prozvala svog bivšeg partnera. U spomenutoj pjesmi pjevačice govore o muškarcima koji su ih povrijedili.

Obje aludiraju na vrlo javne veze iz svoje prošlosti - Karol, koja je najavila da se rastala od repera Anuela AA 2021. godine, govori o osobi kojoj je pomogla. Shakira, u međuvremenu, spominje nekoga ko se udaljio od nje, što se čini referencom na njen javni raskid sa fudbalerom Gerardom Piqueom nakon 11-godišnje veze.

"Zašto me tražiš ako znaš da ne ponavljam greške, reci svojoj novoj bebi da se ne takmičim za muškarce", kaže dio refrena koji pjevaju Shakira i Karol G.