"Sve se vraća"
64

Širi se video u kojem Timberlake proziva Britney zbog alkohola: Prestani piti, postaješ neuredna

D. J.
Foto: X/EPA-EFE
Foto: X/EPA-EFE
Justin Timberlake nedavno je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, a u međuvremenu se počela širiti snimka u kojoj se obraća Britney Spears zbog navodnog prekomjernog alkoholiziranja

Pjevača je u ponedjeljak poslije večere s prijateljima zaustavila policija za prelazak preko znaka stop i vožnje u pogrešnoj traci. Ipak, pušten je iz pritvora bez jamčevine i odlazi na sud 26. jula.

Na TikToku se pojavila snimka Timberlakea iz 2007. godine na kojoj proziva osobu koju nije imenovao za prekomjerno konzumiranje alkohola, a mnogi smatraju da se obraćao svojoj bivšoj djevojci Britney Spears.

[TIKTOK]

@breatheheavycom Well well well... Justin Timberlake had a message for Britney in 2007. #justintimberlake #britneyspears ♬ original sound - BreatheHeavy
[/TIKTOK]

"Prestani piti. Znaš ko si, tebi se obraćam. Prestani piti, postat ćeš neuredna. Mediji će loše pisati o tebi", rekao je Timberlake na dodjeli BRIT nagrada gledajući direktno u kameru. Pjevač je tada tvrdio da se nije obraćao nikome posebno, no mnogi misle suprotno.

"Oh, Justine", "Ovo je sramotno", "Znaš da će Britney nešto reći", "Sve se vraća, sve se plaća", pisali su pratitelji, istaknuvši činjenicu da je pjevač dijelio savjet koji je sam prekršio. Nekoliko dana nakon njegove izjave pjevačica je obrijala glavu, a godinu dana kasnije njezin otac je preuzeo odgovornost nad financijama i zdravstvenom skrbi Britney.