Ljubitelj tenisa
57

Slavni Matthew McConaughey podržao Novaka Đokovića: Više od mentalnog stroja

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Novak Đoković je nakon turnira u Švicarskoj objavio vijest da neće nastupiti na Roland Garrosu, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Među razočaranim obožavateljima našla su se i neka poznata imena, kao što je Philippine Leroy Beaulieu te Matthew McConaughey.

"Stvarno mi je žao što objavljujem da se moram povući sa Roland Garrosa. Igrao sam srcem i dao sve od sebe u jučerašnjoj utakmici i nažalost, zbog medijalnog meniskusa u desnom koljenu, moja ekipa i ja smo morali donijeti tešku odluku nakon pažljivog razmatranja i konzultacija", napisao je Đoković na Instagramu te dodao: "Želim puno sreće igračima koji se natječu ovaj tjedan i iskreno zahvaljujem nevjerojatnim navijačima na svoj ljubavi i kontinuiranoj podršci".

Zvijezda serije "Emily in Paris" Beaulieu reagirala je na Novakovu objavu izrazivši žalost, ali i uputila je čestitke tenisaču koji svojom igrom pomiče granice.

"GOAT. Više od mentalnog stroja", napisao je slavni glumac McConaughey podijelivši sliku s US Opena nakon što je Đoković objavio kako odustaje od pariškog turnira.

Prošle godine Matthew McConaughey bodrio je Novaka Đokovića s tribina na US Openu u New Yorku, i to iz lože srpskog tenisača te u društvu supruge Camile Alves i članova porodice Đoković.