Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trosi svoje pare
Zamisli potrosis 50.000 eura za 4 dana u crnoj gori. Kakav moras biti debil?!?!?
Dobrostojeći debil... 😁
Pa nije CG samo za bednike. Ako niste bili u Porto Montenegro idite pa ćete viditi o čemu govorim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa neće u grob sa njima. Nek uživa u svojim parama!
trosi ona a i nju trose..
vise covjek nemojte trošiti svoje pare
Ja ipak mislim da su mnoge Srbijanke itekako bile u tom apartmanu (na tuđi račun, naravno). Ova haman voli i tenisere, osim fudbalera 😁 U vezi članka, nek troši svoje pare gdje god želi.
Realno ispod 300 kvadrata nema smisla odsjedati ha ja
Luksuz ne bi postojao da nema ko da to plati.
Haj'mo malo pros*ravanja. Žena troši svoje pare, šta joj ima ko prigovarati. Dodatno, muž je to zaradio na tržišnoj ekonomiji a ne na krađi i tenderima.
Šta je izvor? To ono u šumi što voda teče 🤔
Zena trosi svoje pare a ne moje ili vase ,glupi primitivni komentari
Kad se opanak opapuči!!
Tako mogu reagovati samo ljubomorni i nenormalni ljudi. Sta se koga tice kako ona trosi svoj novac?? Nije ga ukrala od tih sto gladuju! Napadjete vladu i politicare, stranacke botove i druge lopove koji se rasipaju i te kako, ma pet puta vise od ove zene, samo oni ne slikaju i ne taguju se jer oni ne trose svoje, pa ne smiju ni davati na sva zvona. Koja nekultura, i koji bezobrazluk, nekome odredjivati kako ce trositi svoj novac i sta ce raditi od svog vremena i zivota.
influenserke na aparatima ....