Bili 2018. i 2023. godine
21

Sobarica s Jadrana otkrila šta su Beckham i njegova porodica zahtijevali na ljetovanju

N. C.
(Foto: Grgo Jelavić/ Pixsell)
(Foto: Grgo Jelavić/ Pixsell)
David Beckham sa svojom porodicom dvaput je odmarao na Jadranskom moru odnosno na Svetom Stefanu i otoku Lopudu.

Naime, oni su se u Jadransko more zaljubili 2018. godine kada su boravili u Crnoj Gori, a tada su odmarali u luksuznom kompleksu na Svetom Stefanu.

Sobarica koja je bila zadužena za brigu o Beckhamu i njegovoj porodici otkrila je zahtjeve koje su članovi slavne porodice imali prema osoblju.

"Tražili su da ostavimo mobitele po strani kako bismo osigurali potpunu diskreciju. Diskrecija je bila imperativ. Prilikom posjete restoranu na Svetom Stefanu insistirali su na strogoj zabrani fotografiranja. Želju su nam unaprijed izrazili, ističući da su htjeli uživati ​​u obrocima i privatnosti bez pompe i ometanja", izjavila je.

Beckhamovi su prošlo ljeto također proveli na otoku Lopudu nedaleko od Dubrovnika, a bili su smješteni u jednom luksuznom kompleksu koji je smješten u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.