Komentari (493)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije pjevala u Katedrali vec ispred.Koliko djevojaka i zena ljeti prodje ili se fotografise ispred nje u mini suknjama/ haljinama ili sorcevima,majicama na bretele ili topicima pa niko ne reaguje.Postadosmo iznenada veliki moralisti.
Meni je gore sta je ona pjevala, nego kako je izgledala 😆
I meni je gore da niko ne negoduje što su papanski turbo folk doveli pred Katedralu u samu jezgru grada a minjak - dobra brate da mogu kroz video za dupe bih je ugrizao.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Snezana Babic Sneki Davorike Dajke Edition 2022. Eto.
Kad nikom ne smeta gologuzi kip 100m niže ovoga zašto bi ikom ovo smetalo?
da sam znao bio bi tamo jbg
ONA NIKAD NIJE PRISTOJNO GOLA
Građani su već danima "užasnuti"!
Mala je bomba, neznam tko moze da se buni jedino LGBT zajednica. Gdje ima Kalendar da se kupi.
Za ovalve gluposti je glasanje a kada je u pitanju nesto mnogo vaznije, nikakvog izbora.
Ko je vidio katedralu
Lidija extra bas.. sta zezaju zenu bez veze savsim je sve ok !!!!
Pustite me da je vidim, da je vidim na tren samo. Lidija kraljice.
Ne dirajte mi Lidiju, ona je najljepša gošća koju je Sarajevo imalo.
Turbofolku nije mjesto na ulici na Bascarsiji kao ni striptizeti na sipci bez obzira radi li se o ´rvatici i sipcu ili ne. Hayat je leglo turbofolka, krkanijade i porno-uradaka, nije nikakva tv-kuca sa stilom i vizijom.
Turbofolk i polugola ´rvatska pevaljka i siptarski pevac i nisu nikada bili niti ce biti dio sarajevskog identiteta, sarajevske kulture. Ovo je za cevljanske koride i nekog bordela, nista vise.
Komentar novinarke je "građani užasnuti". Mislim da.je bolji komentar- Boze sto.me stvori ovako ružnu pored.ovakvih zena imam samo.komplexe na.max.
LIDIJAAAAAAA !!!!
Hajte molim vas, nije bitno da li je u grudnjaku ili sa hidjabom, to je legitimno pravo svake osobe da obuce sta zeli. Jedno je grad i ulica a drugo su bogomolje gdje se znaju pravila.
Moze ona da se obuce ili ne obuce ali vjerski objekti treba da se postuju. Urlaukati bezsmislene textove gola ispred vjerkog objekta je uvreda za sve ljude koji praktikuju tu vjeru. Zamisli gola dosla plese i pjeva ispred katedrale. Mogu misliti turisti kadni kad su je vidili hahaah
da se ubulila ne bi se niko javio. ovako svima smeta i bune se a ekrani na telefonima se bijele. nigdje perfidnosti i dvolicnosti ko u nas.