Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvajte se Vučićevih botova, ima ih kažu oko 8000 na facebooku , twitteru i portalima.
Vučić je uspio što niko nije, medijska stvarnost se predstavlja kao prava i jedina slika svijeta, ispod slike - jad i gad.
Psihopata lik, budala
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nemam posao,prijatelja, djevojke kamoli žene ostaje mi jedino da visim po klixu
Karpatska usmrdela vlahindura jb.joj krmak mater!
Teško je prihvatii da ako si nastradao u ratu prije ovog u BiH, možeš biti dželat ali tako je bilo. Jevreji su nastradali kao niko a vidi sada države Izrael. Sada su oni krvnici. Srbi su doživjeli isto u manjem obimu.
Genocidna politika nije poražena i napadaju svakoga ko je normalan i da ljudsku izjavu.
Svojom jednom od glavnih uloga u filmu "Nož" ona se politički definisala. Svaki njen daljni liberalizam, jugoslavenstvo i bratstvo i jedinstvo je čista gluma. Ljudi, nemojte imati pileće pamćenje.
Magla na očima još traje i dugo će trajati u Srbiji.Na žalost,zaglavili su u rupi nacionalizma iz koje neće još dugo izaći.
Srbi imaju problem da se suoče sa istinom. Zato lažu sami sebe. Dobrica Cosic “lazemo sami sebe da bi se ohrabrili”. Idejni tvorac Velike Srbije. Zelio ih je promijeniti Zoran Đinđić. Zato je ubijen. Nikada sa tim narodom neće biti mira. Hrvati, svaka vam cast za Oluju. Rijesili ste se problema.
Admine meni je drago da mi bar ti procitas komentar, a posto ti logika ne lezi bas najbolje pusti druge da odluce koliko sam u pravu.
Prije ce grozdje roditi na vrbi nego srbi postati normalan civilizovan narod.
Pa ako je ovdje svaki dan barem 30 pljuvaca sa prochetnichkom i proustashkom pricom, bez ikakvih sankcija, koji su se utrkivali da popljuju Jasmilin FILM. STa ocekivati u Srbiji ili Hrvatskoj. Tamo su Milosevic i Tudjman nikad zivlji
https://www.greenmedinfo.com/blog/7766-dead-330218-injuries-european-database-adverse-drug-reactions-covid-19-vacci
Dobrodosli u stvarnost bivse juge u sadasnjem dobu, citajuci clanak i komentare pojedine ce svak s imalo pameti znati s kim ima posla bez obzira na "boju"...
Srbi bili i ostali pi*ke.
Kritike (komentari) na Twitteru pokazuju realnu sliku pravoslavlja. Cast veoma maloj manjini, ostali bi opet vrsili genocid i najgroznije stvari i naravno negirali opet.
Vučić upravo digao kredit od 3,5 milijardi EUR-a, a onda penzićima šalje helikopterski 50 EUR i ostalima po 30 EUR. Vidio Dodo kako se efikasno kupuje nepismena masa pa i ovamo u svom rezervatu uradio isto. A onda će im i unuci vraćati ovu blagodarnost od svojih vladara.
Nismo svi isti,bravo Bojana!