Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa je
Ako zavrsi u roku, imat ce 40 godina sto uopste nije kasno da radi i stvori dobru karijeru.
Živa bila.
Danas se zivi 10 godina duze nego recimo 80-ti, bar na zapadu. Prosjek recimo u Skandinaviji je sad 95 god za zensko i 90 za musko. Tako da je sasvim ok zavrsiti fax do neke 40,uglavnom bolje nego nikako. Kod nas je prosjek mislim kao i prije neki 75 godina i nema nekog pomaka jer to je ono nase zivi se dan za danom plus zrak jako los,pusi se svuda itd. Nama je bitno da je danas dobro a ebes sutra. Zene se pocnu sminkati,farbati jako rano vecina u 50-oj izg ko da im je 70 godina.
Ovo je samo prikupljanje klikova, kakav njen fakultet u 34. Dok ga završi, imaće četir banke, pa stažiranje, pa specijalizacija, 5 banki, ko će je zaposlit kad joj je još malo pa vrijeme u penziju..
Od srca se nadati da će odustati...
Cuj poznatija kao Lepasvakidan oj Boze uzmi me od balkanskih debila
Samo naprijed. I naš je Dino završio DiF u tim godinama :)
Čeka te jedna zanimljiva, ali i teška avantura puna raznih klopki. Međutim, ako je to tvoj san, onda ne sumnjam da ćeš ga ostvariti. Treba vrijedno raditi, odreći se mnogo stvari i čvrsto vjerovati u sebe. Sretno!!
6 godina? optimista bez iskustva :)
Krava uzela.mjesto nekom koji bi služio društvu i narodu kada diplomira!
sta ce joj fakultet kad je influenserka?
Gdje je upisala .U Foči ?
samo reci nek smo ih pobili i na budzetu si
Volim te bebo