Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja razumijem da vi treba da zaradite na Klixu ali da otkrivate privatne stvari koje se ne ticu nikoga zaista nije ok. Klix, jel vas sramota?
Ime autora se mogu naci ovako https://api.klix.ba/v1/clanak/240401006 Samo pretrazite gdje pise "autor":)
Mene se tiču. Više neko šta je rekao visoki predstavnik.
Nisu problem godine da se neko voli ali je problem kada ono nju zasvrbi a on ne moze. Sex je bitan kao i ljubav. Ako nema ljubavi ne valja sex ,ako nema sexa ode ona komisiji a tebe voli. Tako da godine su bitne
Muslimani bi svoje mlade kćerke davali ostarelim agama i begovima, koji i nisu mogli ništa da im pruže, jer su bili vremešni. Od tih nezadovoljnih muslimanki je poznata sevdah-pesma: "Turkinja se pred džamijom klela, da je samo Srbina volela..."
Ja imam slučaj iz komšiluka gdje je covjek prodao svoj stan i platio operaciju sinu svoje žene(to joj je iz prvog braka),poslao ga za Tursku i sve troškove pokrio. Kad je banka njenu majku htjela da izbacuje iz stana i tu uskoci i vrati banci pare. Renovirao njenu porodičnu kucu,djecu joj školovao i ona se zaljubi u nekog lika i po celom gradu pričala kakav joj je muž debil i slabic. Ima takvih situacija koliko hoćeš.
Nije ga melina mogla prije napustiti, vjerovatno zbog love. Da ga je napustila, pala bi na nize grane. Alternativa bi bila za nju ocajna. A haris je vjerovatno impotentan pa je godinama igrao na tu kartu.
Mnogo joj je bilo lakše napustiti ga pre. Čim je dobila prvo dete. Njoj bi pripalo dete, a on bi davao trećinu zarade na alimentaciju. Nek bude srećan što je 20 godina sa propalim starkeljom. A najjadniji je kada priča koliko je trošio na tašne.
I novog sponzora ce voljeti do posljednje marke
ybli vm mtr oboje
Laže mjesec da me s drugom vidio
Eto moj Harise vidiš ti šta se desi kada izostanseš sa tretmana, propustiš i važne informacije
Kolko epizoda će ovo trajati...duže od Sulejmana veličanstvenog-:))))
Kako ces sad hare metnut maHramu i šešir od rogova???
Voli ga primiti ne može se protiv toga moj Harise
Pa jel dosta vise..?! Nekad kontam da Haris radi u redakciji Klixa.. Daj popustite ovo zutilo..
Žena koja je rasturila jedan brak, dijecu razdvojila od roditelja da bi se uvalila Đoletu koji je btw skoro duplo stariji od nje sada morališe o tuđim životima. Vesna očisti prvo ispred svoga praga!
Cuj hvalila se okolo?
Prangija radi sta novac ne moze.