Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnian open
Nisu Nunija zvali, šteta :(
moj narode kad ces doci do pameti evo vidite djokovic i musa ko braca ,ceca ihanka ko sestre iste pjesme pjevaju,emir hadzihafizbegovic i rados bajic ko braca,seselj i bicakcic i covic posluju i imaju bratske firme u svim republikama sfrj a za eu da ne govorim ,kladionice rade svuda,samo nas i nase sinove guraju da krv proljevamo ustaj narode da ih sve pogazimo to je samo polusvijet nepismenih spodoba
Eto to je ovih sedam, za sada ... Eto to ti je ovih sedam za sada....
Što ti ta visočka energija čini čuda. Eto ujedinili se svi krkani bez obzira na naciju. Bravo, samo ostanite ako je ikako moguće svi skupa u tim piramidama.
KING jedan po jedan, like #mirzadelibašić #safetsušić
Ko je ova pjevaljka?
Neka Nolete, dobrodošao... Ali stvarno mi ne ide u glavu pomisao da je pored onakvog sudžuka, prepečenice, suhog mesa pa i ćevapa i pljeskavice, kakve samo Visoko ima, Nole odlucio ostati vegetarijanac 😄 (Sala mala)
Smorise covjeka. Bilo mu je vidljivo neugodno, a kome i ne bi da te svi snimaju i ne mos korak napravit.
Kaze raja, Osmanagic bacio kojekakve crne madjije na Noleta i ima da mu mazne svu lovu i prebaci ga na islam.
Zar Semir I Novak ne bi trebali da se mrze? Zar ne bi trebali da sjede u zamračenim sobama i pišu mrziteljske komentare? Kakvi su to ljudi?
os svega napravimo turbofolk. pametnom dosta
Ti si odrast'o uz Mocarta il' Ilahije il' rok... Nema četvrto..glupom dosta...
os svega napravimo turbofolk. pametnom dosta
Uredni poreski neplatiša, varalica i šarlatan i dalje popularan među krezzubim Mošnjama i Splavarima.
Hehe opet ti o njihovim mosnjama..
kmeeeeeeeeee nwće nole srbeda u naše šumske wukojebine
Gad demn
Milica je slijedeća na redu da postane počasna građanka Vis, uvijek je toplo dočekana od strane Visočana
Starter pack: Otvoreni Balkan