Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ta 5 racuna ne budite naivni
I ovako jadna ima vise od mene.. Eee Enese
Pa sta hoce, ja sam u minusu ima 10 godina. Samo sto plata legne pokrije minus i ja opet uletim do druge plate.
Nije srbijanska već srpska pjevačica. Ali dosta o Srbima, pišite slobodno malo vise o Hrvatijancima
srbijanska je
Edita pokušava objasniti nekolicini ljudi da je današnja estrada laž, bakšiš na svadbama je laž jer ga moraš vratiti što je glupost,na Instagramu su slike laž veze sa životom nema...
Skoro ko minimalna penzija, mašallah
Ima kod Harisa :)
Isto tako i ja imam tekući i štedni, na tekućem uvijek malo sigurice radi jer je povezan s karticom. Štedni je druga priča.
proseravanje, ima sigurno novac u kriptu nekom, nekretninama ili na tudjim racunima..
pjevaj sama sebi pod prozor, eh sto bi vam ja vise placao ulaznice i gledao vas, radije bi platio da nepjevate da mogu a drustvom u miru popricat.