Poslao upozorenje
3

Srbijanski glumac otkrio da je njegovu kćerku (15) presreo manijak, jedva je uspjela pobjeći

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbijanski glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović otkrio je da je bio u policiji, jer je prijavio, kako kaže, manijaka koji je presreo njegovu 15-godišnju kćerku.

Glumac je odlučio poslati upozoronje zbog druge djece te ukazati roditeljima na problem kako bi mogli obratiti pažnju.

"Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svjesni, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog djece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mjesto u ustanovi, ali ga očigledno još nisu ulovili i smjestili gdje mu je mjesto", napisao je Peđa na Instagramu.

"Moju kćerku koja ima 15 godina presreo je maloprije na Banovom brdu 'čovjek' i uhvatio je za ruku. Rekao joj je da je mnogo lijepa da moraju da se upoznaju, da mora da mu da svoj broj telefona. Ona je u panici razmišljala da li je pametno da odmah počne da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu je da je maloljetna i da je pusti. Pokušao je još da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je. Prijavio sam odmah policiji, oni sad patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte s djecom o tim situaciji i pričajte im da stalno svuda idu u grupi", poručio je.