Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo realno dobro i sta sad? Uhvatit ce ga sto i trebaju. Sta s njim? Koliko samo pacijenata u mozak ima to svi znamo. Da uhapsimo sve i zatvorimo kad je svaka druga osoba udarena u mozak? Gdje s njima? Trebao bi po jedan zatvor/ustanova u svakoj bivsoj drzavi Yu za ovakve bolesnike. Zao mi djeteta i traumu sto ce imati.
Na istoku nista novo
U Srbiji je 2 od 3 djece izloženo seksualnom zlostavljanju što od bioloških roditelja (dobro ste pročitali) tako i od raznoraznih manijaka, a sve po uzoru na "Srpski film" o kojem se razmatralo nedavno i nastavljanje snimanja novog dijela..
Ala ti lazes