Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja Selma,,, da si ti prava,ne bi ni išla tamo! Šta cmizdriš,ima kruha i sa ove strane Drine! Oliver Dragojević je jedini bio principijelan.
Koji strah vlada u Srbiji najbolje govori njegova rečenica kako ne sumnja da su odluke države ispravne i da se ne želi miješati u to. Tačno su postali Sjeverna Koreja.
Muslimani su jako obazrivi uvijek bili,prvi cestitali slavu,jeli krmetinu,pili rakiju,kumovali sa vama i opet ih poklase po ko zna koji put.Ovo me podsjeca na druzenje sa Bosnjacima 80-tih,pa ih 90-tih ubijase ko zivotinje.Sto li Boze???
Srbima smeta ko je god nacionalno osviješten, a očekuju da nikome ne smetaju njihova 3 prsta! Nisu ljudi više glupi, Đikani moji... 🤗
Kako je nahvali treba joj zabraniti da se vrati 😂
Sta kazu u Mramoru, jesul zabrinuti sto nemere prec u komsiluk? Pardon u Becu!
a realno Selma je super sve dok ne progovori . .. ..hoce nazor da je pametna .....
Iole normalan treba podržat ŽENU ništa nije napravila da bi joj uskratili ulazak u jednu Vučićevu i Vulinovu ENKLAVU
blekberi, koji klinac uopste ide u tu enklavu!
Da je pametna za zivota vise ne bij otisla u Srbiju. Ja zadnji put u jugoslaviji bio tamo. Davne ‘87, nemam tamo sta traziti sve dok ne priznaju svoja zlodjela. A ovo nesto da isto neide ni po RS. RS je Bosna kolko god neko htio da nije.
Ne zele svi da zive kroz rat, mrznju i ptsp. Ne zele to ni za svoju djecu.
Nit zivim kroz rat ni mrznju nit bilo sto, nit moja djeca to rade. Zivim kroz postovanje, ko mene i moje ne postuje jednostavno ne vrijedi trosit sebe i svoje na to. Pa sad razmisli sta sam rekao.
Kome je jos bitna ova Bajrami