Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam svojoj simpatiji u "petom" razdoblju pisao pisma. Ostavljao sam ih u pretincu. Nakon nekog vremena, u mom pretincu bi se našao odgovor. Gledali smo se cijelu osnovnu školu, ali nikad nismo razmijenili nijednu riječ. Danas, nakon toliko godina, sjećam je se kao najljepšeg dijela svog života.
Sve poslije prve ljubavi su farse i kompromisi.
I ja sam fackao i dobivao samare ali to je sve bilo nekako simpaticno. Cak da mi se skinula neka, ja tada ne da ne bi umio metnut, nego bi vjerovatno ugino od stida.
Rave su se smjeskale, a fine cure bi prijavile pedagogu/ci. Tako je i ostalo zauvijek, a sad se muski rod unistava iz korijena.
satanistima i novom svjetskom poredku je cilj da te odvoje od Bozije prirode i svrhe i da se napravi jedan pol a da se spcificnosti oba pola zatru. cim otudje covjeka od svoje genetske svrhe sljedi dugotrajno smanjenje rase i vodi i do nestanka. mozda bolje nismo ni zasluzili kad smo dozvolili da sve bolesno prihvatimo, osim ako ne progledamo i zastitimo planetu od nas samih i prestanemo zagadjivati i planeti i ljude
Ovakve samo treba prebijati gdje ih se sretne. Najodvratnija njuska oduvijek
nema se šta dirat djevojčice čisti haram, ozeni se pa diraj
Srbi definitivno imaju izvrnutu perspektivu zivota i potpuno poremecen sistem vrijednosti.
Ako to isad radi onda je to krivicno djelo!
Ovim debilima sto smatram da ne zasluzuju da zive, ne moze se nista objasniti nego samo kletvama- daBogda se pitali jel vam normalno to kad vam kcerkica dodje uplakana zbog sasvim normalnog “stipkanja”. I komentatori i ovaj zuti majmun, i uzasno se osjecam zbog napisanog jer nisu te curice krive, nego su krivi ovakvi monstrumi koji odgajaju djecake. Odusevim se kad vidim kako vaspitane djece ima, doduse, dosta rijetko se odusevim, ali barem ima..
O cemu ti bolan? Pa nije ih pipkao sada nego kao vrsnjak u skoli kao simpatija, takvi smo bili skoro svi samo najstidljiviji nisu to radili ali su bas takvi danas postali nenormalni. To su prolazne faze zivota koje smo prolazili. U tim godinama nam je bilo zabavno, tako su muskarci pokazivali svoje emocije, djevojcice su bile stidljive ali nisu dramile i padale u trans. Samo jedna je prijavila stipanje i zamisli udala se u prvom srednje odmah
Sve što je ljudski postalo nenormalno. Pa dječaci su to oduvjek radili a bogami i klinkama nije smetalo .
DaBogda tebi tako NE SMETALO sve do kraja zivota da ti se desava
Ne smiješ se zaljubiti dok agendaši to ne odobre.
Sreća naša mi smo periferija svjetskog sistema, kako li je onim što su u središtu a vidimo to po potrošnji antidepresiva i droga.
Mitrovičev voditelj do nedavno bio.
Trebo je Mamu svoju stipat..
Da li je realno da za ovakav komentar dobije kritike nenormalne mase zabokrecine. Pa i ja sam u tim godinama hvatao za dupe koristio svaku priliku da se malo ocesem u cemu je problem, to je bilo tako bili smo ljudska bica sa emocijma, zaljubljivali se, u osnovnoj skoli. Covjek apsolutno normalan
Kada nešto osjetljivo javno nazoveš normalno onda postaje nenormalno.
Pa pogledajte danasnje cure, instagram npr da ne pominjemo one sajtove gdje ih je mnogo registrovanih iz dijaspore se vide ti profili koje kriju za balkanske zemlje. Pa eto instagram samo ogavno sta rade od sebe, ppstaje degutantno te slike i videa koja objavljuju. O cemu pricamo