Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po prvi put čujem za ovog bolida
Reper? Jesu to oni sto pjevaju o drogi oruzju i kako su zene qurve? Me neeee, ne bi on mrava zgazio to su lazne optuzbe
Da li vas potresa ova objava il samo internet potresa:D
Nema ništa gore nego kad sila udari u glavu. To se malo opari, bilesi poznat, ma koga, to se gu*ica otvori, daj svega,a gdje će njega neka odbit', on Božiji poklon ženama. Ne kažu džaba daj nekom moć da vidiš kakav mu je karakter.
Jbte kad umro nisam. Telefon poce da se trese ko mahnit. Kontam sta je kad vidim objave o ovom anonimusu potresaju mi internet..
Cure nas zavode, i sad se kofol čude što ih mi muškarci zlostavljamo. Pa ako nećeš da te zlostavljam, nemoj me zavoditi dupetom i seksi licem. Znači, obuci se ko čestita vjernica, bilo da si katolik ili pravoslavac ili musliman... I ne hvala na preporukama, ali ne idem kod psihijatra ni u zatvor.
Ja koliko znam prijava se vrsi u policijskoj stanici a ne na Twitteru bez dokaza
I deda mu je zlostavljao žene
Zar nisu imale drugog izbora, jednostavno otići, napustiti ga. Kad te jednom izmariše uradiće to i drugi, treći put, to je zagarantovano. Mogu shvatiti njihovu patnju ako zbilja nisu imale gdje otići, ali ovako se većina cijele ove priče svodi na to da su i same prihvatile ulogu žrtve.
Ja kad vidim zgodnu djevojku samo prođem pored nje, a kad vidim zgodnog frajera okrenem se za njim da mu vidim guzu
Hajde se u mene zaljubi. Cestit, posten covjek, 35 godina, zivim na brdu iznad grada, imam dzip, imam 50 ovaca,radicemo zajedno poljoprivredne poslove, zivjecemo u zdravoj sredini, u prelijepoj kuci s netom. Ne, ti hoces repera, proklete ogromne pare. Nazalost. Neces da radis. Ni da zivis zdrav zivot.
"Prelepa kuća sa netom" bi trebala doneti prevagu. Hajd' kuća, manje-više, ali net... Neprocenjivo
@gooUser1575653920 tako je to. Ona hoce MUSKARCA KOJI ZNA STA ZELI U ZIVOTU, poznata zenska floskula. I onda kad uvidi bude kasno se ... kajati.
Ovo danas moderno prijavljivat za silovanje
U Srbiji to nije nista novo
Isto je i ovdje. Nijedna nece za radnika sa sela, poljoprivrednika recimo. Svaka hoce neke pare, brz i udoban zivot pun avantura. E pa eto im. Nek ih mlati fukara.
Kakvo je vrijeme došlo, ni p**ke više ne smiješ uzeti cak ni kad se nudi
smiješ, al kad notar potpiše
Dzukela i on i ona ...☝️