Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos vam samo fali sin po imenu Deen.
Divno. No, zašto u Sarajevu nema Menopur injekcija? Pravilnika o refundaciji sredstava za potpomognutu također nema. Injekcija nema. Sramno!
A sta nislite da obidjete Malo djecu koja nemaju roditelje Pa da napravite dirljivu fotografiju tad bi vam aplaudirao, znamo mi da je porodici Dzeko upala kasika u med i hvala bogu da su dobro,, Ali ne kenjajte sa kojekakvim dirljivim fotkama iz svile i kadife
Lijepa imena, samo nekako zvuče srpska?? Onako komentarišem.
Mišljenje je kao i supak,svak ga ima.
Vidiš kako se znaš definisati sam 😂
Djeca su neiskvarena. Prava ljubav je to.
Koga interusuju vise Amrina djeca,popustite malo,de malo koji clanak ,da je ko pomogo djecu koja jedva prezivljavaju,ovi su previsili neznaju stace od para i od sebe.Mnoga hodaju supljih patika.
Divna porodica. Lijepa i zdrava dijeca. Sve najbolje od ❤️. Bebica ko medic.
Polusestre