Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma rodio se, ovako sam se ja rijesio vjestice, tek sad vidim koliko me je zahebavala. A milion normalnijih ima, i nastavim dalje u miru i normalnosti da zivim.
I bas ga ja zezala, ponasala se prema njemu kao prema potrcku. Pa ni u auto, a niti iz auta nije htjela da izađe dok on kao sluga ne otvori vrata. Na sladoled ako odu on mora prema njoj da se ponasa kao na crvenom tepihu. Sto je previse previse. Dobro je izdrzao
opterećena pažnjom,a kad gukne niđe veze.
Hoče mladje žene..
Ovo je dokaz da se ne treba vraćati bivšim. Jer kad tad se dođe do tačke gdje ste bili prije i opet će nastati isti problemi. Iluzija je da se ljudi mogu toliko promjeniti.
Jennifer ga iscijedila kao limun ne može više Ben izdržat taj tempo
Randrolj.
Alk osi su te ski ov ****isni*** ci
Clickbait zute stampe. Katastrofa sta je citano i na sta se clickovi zaradjuju, na zarad gubljenja kvalitete sadrzaja.
Sou must gone,idemo dalje
joooj nemogu šuplje, cuj vrjedja ga biznis sa alkoholom... pa puni ste droge i alkohola vi u holivudu ko pola covjecanstva... de mani supljiranja, vec vise niste interesantni i manja reklama ovako ste po tabloidima non stop...
Čuje "biznis s alkoholnim pićima", a liječio se nekoliko puta od alkholizma i uništio dva braka. Osim toga je vrlo umišljen, narcisoidan i egocentrik. Mlađi brat mu je deset i više puba bolji od njega u svemu.
hehehehhe a amidžic mu je duša od čoeka pročitaj ti opet tekst za svaki slučaj, samo se ne napreži previše
Jutros se budim i prva mi je pomisao bila:" Da li ce klix danas objaviti 2-3 clanka od 10 recenica o ovom bračnom paru?" Niste razocarali!Aferim.
Presudilo im je sto imaju para s kojima mogu sve priustiti i otici gdje hoce. Presudilo im sto se ne moraju boriti ko normalni smrtnici.
Od teskih zena bjezati. Ako je nuzda malo trpiti radi djece i privuci sebi djecu vremenom.