Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj 15 gostiju na ovoliko čudo, kod mene u garsonjeri od 18 kvadrata znalo biti po 6 ljudi, nikome nije smetalo.
Tako je kad se nema. Vidiš kako je kad se ima.
hocel policija provjeravat koliko NOXa i CO2 ispusta?
Kako njemu nije bolja Turska od Jadrana?
Sumnjam da ovakvi bogatasi imaju osjecaj za uzivanje !
Eto ti znas. Ti sumnjas
Ma nije sve u parama i nek smo samo zivi i zdravi i da ne puca. Khkhkh.
meni bi bilo dosadno.
mozda se zaleti do neuma na cevape sa lukom sa pogledom na peljeskji most
I ja moram potrošiti 50 maraka goriva do Hrvatske. Tu smo negdje po relativnom životnom standardu.
32 clana posade?
32 clana posade?
Da, kod ultra luksuznih jahti postoji omjer 2-2,5:1 posada - gosti. Kada se regrutuju uposlenici za ovakve jahte prvo što im kažu je da budu spremi da pružaju 7 zvjezdica uslugu. To je kao vojska. Ali zato su i plate fenomenalne, tipovi, božičnice. U tom svijetu je sve 7*.
Sad samo cekam ko ce prvi napisati nece nista ponijeti na onaj svijet... nece nista ali ce imati dovoljno da uziva i da lobira po svijetu za Izrael i eventualno share-uje sve podatke koje zanimaju mossad dok ne ode.
Elafitski arhipelag je čaroban, neka uživa.
Kad mu slim ani shvate da je nauka i mozak najbitnija stvar na svijeti doci ce do promjene na bolje, do tad ce ovakvi pametni c/o nisti financirati selefije da ostanu po zapadu na social li uz doplatu iz Saudije i vaze po ulicama i snimaju svoju mudrost za tiktok i youtube.
A da mu pretresu brodić, svašta tu ima..
200 maljona za čamac? O)
Camac < 30m, Jahta > 30m
15 gostiju ovolika grdosija
Tkz luksuz......