Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skida se malo, a kazu i brzo oblaci...
Cuj ne podrzavaju je, a daju jos tisuce eura da se operira. Pa kome glumite
Zavrni finansije/donacije svom razmaženom djetetu. Vjeruj, daje efekta. Nek traži kakav posao pa neće imati vremena za ove zaj*bancije.
Uhhh dobraaaa
Pa otkud joj pare s 18 da se izoperiše? Dijete misli da je narcistički psihijatrijski poremećaj nešto čime se treba hvaliti, a sigurno nije sama izašla da zaradi
Jaranice skratis joj Novcana sredstva izlaske putovanja a ne ne mogu se nosit sa tim
htjeli ste feminizam, imate ga :-)
Nema ovo veze s feminizmom.
mama je znaci Bozeee. da ne budem sad prost, ali ovakvu zenu kad bi imao za dorucak, rucak i veceru bi jeo pola tegle meda sa orasima.
Starleta spedigreom...dok ona skonta da Arapi placaju za jedno pišanje i sranje po njoj koliko joj je tata zaradio za karijeru, ona je u Dubaiju...a nakon toga pocinje zivot sa pojedenom kilom govana....samo naprijed
Tome ti je uveliko doprinio Beograd, moj Harise.
Zašto su srbi halomange sasomange?
U 4 vijeku nove ere, car konstantin izumio trojstvo. U 9 stoljeću, hrvatsko kraljevstvo IZGAZAO Ugarin. rvati, vjera vam je lažna kao i vi. Vi od 9 vijeka ne postojite. Vratite se u prošlost i ne vraćajte se više.
Pa ko joj onda.placa operacije
Treba li vam pomoč? Jeate pomislili na to da joj prestanite davati pare samo zato što je vaša kčerka I naučite je šta znaci zaraditi pošteno? Ali Haris zna da “Kasno je” za to sad. Odkačiti samo, eto nje za mjesec dana na kučnom pragu.
Tata napravio karijeru na Pinku pa če i čerka
Ukrao gitaru i nikada nije vratio. Sada nek mu kcerku natezu!
Ukini joj džeparac