Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kod brata Bube je skladan,žene mu se ne tuku međusobno...
Cuj trovac djece hahahahaha kakvi ste vi debili to je nevjerovatno..
Znači, biznis s 'brašnom' cvjeta.
A debila sta je napisao u komentar
Ovaj dečko je mahalsko dijete, sve što je napravio sam je napravio, svaka mu čast, čovjek ima stotine miliona pregleda na platformama, kapa do poda mali
Brma.. drma.. po trmu.. te butaaa...BEBO
Skladan brak???? Svaki spot guzice sjevaju skladno!!! Bjelo se troši,skakuće ko cuko na povodu....mrmljaaaa,Niš ga ne razumiješ....SKLADNO NEMA ŠTA!!!.Nesuđeni kandidat za općinsko vijeće vogošće ispred SDA!!! Bljak!!!
Do kada???
Nadam se da se razumiju. Tj. da ona njega razumije dok mrmlja i mumlja. Ili mozda pricaju znakovnim jezikom.
Zlo
🐐
diler
Jel ovaj ili onaj Buba slikao kiticu? Znam da je bila sitna
Ko lutkica
koji su ovo bucmasti
Imaju li djece ?
nemaju
jel ovo onaj sto je grlio drugu zensku na parkingu
Sve dok ja ovaca neće falit vune.
Pa ovco ti si jedini donator vune ovdje, idi napravi pare pa da imas bar kakve vune za dati, ovako si useless ne sluzis nicemu osim za komentar na klixu.
Jesam' mu ja iš'o na koncert i dav'o pare ili ti? :-D
Bucmasti par. neprocjenjivo