Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne interesuje je tenis nego njegov phenis.
Jelena se ne bi trebala vise pojavljivati, al fakat!!! pa ona je grob hbt!! Jos kada nabaci puf rukavcice!!
Sigurno je zauzeta jer treba ponasob balansirati namirnice za Nadalov izbirljiv želudac, ne može se njemu desiti da prođe dan a da nije uzeo barem 1 kg proteina na temelju netto težine.
Svaka cast, samo govori o tome da nisi starleta, noleta je njegova dosta puta ukopala…
Najbolji ikad, odmah nakon Federera.
Cipelice lagane nisu neke
Mozda je I posluga ta koja to sprjecava. Mozda neki crnja sisa bastu. Moj dedo je vazda govorio. Zeni ne vjeruj nikad. A pogotovo kada kaze, idem kod majke ili sestre.
Boze sačuvaj. Danas je nenormalno da žena pusti muza na miru, da se bavi svojim poslom. Ako ga ne smara, odmah ga vara. Ako ga smara, dosadna jer krije nešto. To je taj mentalitet u kojem je žensko vazda krivo. S poštovanjem prema godinama tvog dede kažem da nije mudar čovjek.
treba varat zenu nocima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)