U Beogradu
10

Supruga Sergeja Trifunovića viđena prvi put nakon njihove burne svađe, snimljena kako ulazi u stan

I. S.
Foto: Ringier
Foto: Ringier
Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića, viđena je prvi put nakon njihove burne svađe. Snimljena je kako ulazi u njegov stan u Beogradu, a do kraja dana bi trebala biti deportovana u Hrvatsku.
Nije bila raspoložena za razgovor s prisutnim fotoreporterima. Snimak možete pogledati ovdje. Sergej je ranije danas vrijeđao novinare i s balkona ih polio vodom. Iako je naveo kako ne planira napustiti stan, to je ipak ubrzo učinio. Viđen je u centru Beograda s dvije žene.

Kao što je poznato, Sergej je jučer prijavio Isidoru za nasilje. Tužilac je naveo da nema elemenata krivičnog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora ilegalno boravi u Srbiji kao državljanka Hrvatske.

"U pitanju je novčana kazna za nezakonit boravak u Srbiji, duže od 90 dana u periodu od 180 dana po Zakonu o strancima", rekao je izvor za Telegraf.rs.

Srbijanski mediji su također objavili kako je ona nedavno dobila otkaz na televiziji. Sergej i Isidora su se u maju ove godine vjenčali u crkvi. Sredinom ovog mjeseca su obavili i građansko vjenčanje.