Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj ulazi u stan?! I još pri tom snimljena?! Ma hajdete!?
Koga briga šta narkić i žena mu rade.
Jucer ste pisali da je peotjerana
Nebitni su njih dvoje al zanimljiv taj fenomen. Hajmo da zamislimo kako je sergej na nju bacao suđe a ona pozvala policiju. Njega bi živog sahranili. Hoćemo ravnopravnost al da zaista to bude.
al stvaro koga zaboli patka za ovo hahahahaha cuj snimljena kako ulazi u stan hahahahah kako šokantno jel bar ima lift ili je morala stepenicama ic
mora neko zamijeniti Dzinovice da s epopune dnevne rublike
Sd ce da nas peru na ruke sa ovim djankijem kao sa Harisom mjesecima.
Ovo je onaj navijaĆ red Barbie što priča ekavicom?????Vala rodženi i preporodženi ima vas svakakvih!!!!!!
Seljancica nasla djeda za muza. Sve po zasluzi. Taj lik uopste nije za brak.
jel se to zove isidora ne moze bit normalno
Neće uopšte biti deportovana. Treba samo da pređe granicu i vrati se u policijsku stanicu. Sergej i žena mu su u nekom ratu sa papirima.
Hvala na informaciji! Ali se ne vidi ima li kakav ceger u ruci i kako se penje uz stepenice.
Klikče Jel se to pretvaras u žutu štampu?