Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo da javno kažem georgina je kod mene u ilijasu i nije u spaniji a nek Ronaldo stisne i nek dodje
Sve pare svijeta i opet trazis paznju na internetu sa golim slikama...Eto vidis da se ravaku ne mjenjaju, tako da momci manite se ovih instagramusa takva vrsta ljudi se nikad nece promijeniti.
Zato ti trazis paznju komemtarima anonimusu....cuj ravaku itd..treba je top topova i ima sve al bukvalno...bas ce joj tesko past tvoj komemtar
Valja se opet u butik zaposliti..
Ova vijest će me dotući, kako to da podnesem haahaaa. Pa normalno da će ga nogirat, ne bi je nikad ni zbario da nije pun ko brod. Glupe sponzoruše postanu samohrane majke bez feninga a ove pametne pokupe dionice, keš i odoše u život.
Nešto mi govori da je đavo na .urcu. Može Ronalgo ghuzit na svijetu koju hoće
A možda je otputovala jer će raditi.
opis posla: ronaldova zena
O šla u pizdu lijepe matere
Uzela pare budali i sutnula ga kad je poceo da lakira nokte 🤣🤣🤣
dodijala joj meka i medina 😶
E šišti mu mudo za ovom sponzorusom.
i mama ti je sponzorusa
jest ono da zorzina iritira sviju.. pokazuje neki zivot koji ne moze priustit 0.0001% i najrazvijenijih zemalja.. stvara sliku kao da je to svuda oko nas.. onda ocekivanja rastu i drugim zenama.. ali nece ni ronaldo dugo moci ovako.. cim karijera krene u zalazak.. i krene se strugat iz vrece koja vise ne raste.. kurcicccc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oh my God.Još sam potresen sa Shakirom,i sad još Georgina.
Ne mogu da shvatim u kojem momentu tacno je se desila ova katastrofa sa civilizacijom
u momentu kad je internet postao dostupan svakoj budali :D
Ma Gio je kraljicetina
mala je bonbon
javi mi se bebo pusti onog klošara
Opet veceras necu moci spavati ko i neku noc kad su objavili vijest o Dzejli Ramovic