Scena iz serije
22

"Svi smo mi Alana": Komični odgovor Ronaldove kćerke šta želi biti kad poraste osvojio je mreže

N. O.
Screenshot/Netflix
Screenshot/Netflix
Nova sezona reality serije "Soy Georgina" donijela je uvid u život Georgine Rodriguez s Cristianom Ronaldom nakon selidbe u Saudijsku Arabiju, a jedna scena je posebno osvojila društvene mreže.

Naime, u spomenutoj sceni koja je podijeljena i na zvaničnim profilima Netflixa na društvenim mrežama malenu Alanu, kćerku Georgine i Cristiana, pitaju šta želi bit kad poraste.

"Ništa, ništa", odgovorila je Alana, "Bit ću kod kuće mirna".

Odgovor je nasmijao Cristiana, ali i korisnike društvenih mreža, koji su se pronašli u njenom simpatičnom odgovoru tvrdeći: "Svi smo mi Alana".

"Ali šta da radim? Ne znam šta ću", dodala je sedmogodišnja djevojčica vrlo ozbiljno.

"Mislim da možeš biti glumica", predložio joj je Cristiano što joj se nije svidjelo, a potom je dodao da bi mogla biti producentica na Netflixu - odgovorila je kako bi taj prijedlog mogla prihvatiti.

Djevojčica je ukrala simpatije gledalaca serije, a i sama Georgina je u jednoj od epizoda ispričala o njoj: "U posljednje vrijeme stavlja perike, voli da se šminka i voli da se dotjeruje. Veoma je uobražena, i vidi, teško je biti koketnija od mene, ali mislim da će biti".

Inače, "Soy Georgina" je reality televizijska serija koja se fokusira na život Georgine Rodríguez. Serija je premijerno prikazana 27. januara 2022. na Netflixu. Do sad su objavljene tri sezone.