Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko prati tkz. teorije zavjere zna za ovo godinama, bukvalno citava industrija filam, TV, muzike i opcenito te grane kulture se suocava sa ovim i sistematski se zataskava.Pretpostavljam jer je Kasumovic rekao morate se prilagoditi zahtjevima industrije.Sve promocije devijantnih ponasanja su krenule kroz ovu industriju.Obratite samo pozornost nemojte zatvarati oci jer je tako lakse.
tako je, a to su likuvo kojim ase većina ljudi divi, prati ih i želi biti tako "slavan"
Ja obraćam pažnju, a da li mogu bilo šta promenim? Samo se sekiram uzalud
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa Moamere dragi sta radis vise?
Pustite vi bijeli svijet, nego se osvrnite malo na, najblaže rečeno, zlostavljanje vašeg lešnja Bo Fuda Backovića Deen-a od strane crne mambe. Sramota je da se ne solidarišete sa čovjekom čiji duboki jug leđa trpi cidsanje noge epskih razmjera.
Justin Kasumovic dj. Bieber
dodji malo vamo datigazabiberim nemoj da se kliberiš jer mi smo Džastin Biberi Dobri su nam pančevi, dobri nam deliveri A lepi smo isto kao Džastin Bib'ri
Mada nikad nije dokazano, pretpostavlja se da je on narucio ubistvo Tupaca.
Padat ce tu mnogi, kim kardashian, di caprioni mnogi drugi.
Svi poznati u americi su dio satanistima.Na ovaj ili onaj način.
Znaci kasumovic i ovog bibera
LGBTIQP+
Pa i izbor za miss je besmislen al je to kreacija p e d o f i l a kako kod nas tako i u svijetu. zele djecu sa 16 godina da vide u kostimima.
Sjetih se kad se neka majka u Sarajvu obraca Barcicu u fazonu, pa djecu nam pokvariste ili odvedoste.. nazalost, odvedose ih njihovi uzori u traume dozivotne.
Sjecam se odlicno tog priloga,objavljeno na 60 minuta kod komuniste Bakira Hadziomerovica,clana SDP-a,stranke kojoj pripada i Kasumovic.
Odbili mu kauciju od 50 miliona dolara.Da imaju Trojku na vlasti za 36 hiljada maraka je mogao izaci na slobodu i jos bi sve zataskali i sakrili.Ah,da,i samo da kazem ovima koji ce pucati minuse i pisati da je tada SDA bila na vlasti,da to nije tacno,jer je u pitanju sud KS gdje Trojka vedri i oblaci vec 8 godina.
Didiyu su montirali jer je bitan lik u industriji.
40 godina guzi repere
I Usher je proveo nekoliko mjeseci sa njim kad je imao 14 godina. Svašta se tu raspetljava. Slično kao Epstein imao je bludne derneke gdje bi potajno snimao goste da bi ih kasnije ucjenjivao ako neće da surađuju.