Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno je htjela da budeš neki advokat ili klinac kao što su i nas furali kad smo bili djeca. Bit će on mamin zubar, advokat sve zarad keša, a taj tvoj “hobi” je bio samo hobi sa 12 godina.
@JaCuuz I to roditelji redovno koriste da bi djeci držale kao taoca. To što je i on kao dječak ljudsko biće i da ga treba podržati, makar da ne izgubi samopouzdanje na to nije mislila. Ne prestaje briga za dijete kada se prestane dojiti
Hahaha klasika ko i svi roditelji, de ti sine nadji neki siguran posao, sigurnu karijeru, i koliko je takvih velikih talenata propalo jer roditelji nisu podrzali, mada je Tarantino malo pretjerao jer majka je majka
I Nemanja Kusturica ima ovakav ego.
Strasno.Jednog naseg pjevaca,regionalnu zvijezdu, otac napustio,da bi on kao odrastao momak pjevao u ratu vani,dok mu je majka kuburila u opkoljenom gradu.Kada je otisla na onaj svijet posvetio joj pjesmu.Sada ima i on dvoje djece,uzivaju u blagodetima njegovog rada i iskolovali se na prestiznim stranim fakultetims.A pjesma ,da li ih sve podsjeti na njeno zrtvovanje?Samo pitam.
Govno
Vidi se da su ti pare udarilke u glavu , pa ne znas sta pricas i kako da se ponasas ...isto kao nasa tri klovna .....hahahaha.....:)
To znači da od 12-e godine do danas nije promijenio mentalni sklop,tj.odrastao. I sta sad trebamo da se zadivimo sto je zadrta stipsa?
Bolestan lik.
Biti ljut na majku, idiotluk
Cuj u 12 godini donio odluku, dakle kao potpuno zrela osoba. Ovo stvarno pokazuje koliko je djetinjast, nezreo i kompleksas. BTW, dobar reditelj, odlican pisac, ali ovo mu je bezveze.
sad si mi pao u očima skroz....pa samo sto te rodila je dovoljno da joj priustis sve nabrojano stipso ćifutska
Nije. Svaki idiot zenskog spola moze rasiriti noge i roditi dijete. To nije roditeljstvo, roditeljstvo je vrijeme koje provedes sa djetetom, pomazes mu da odraste, pravis od njega covjeka i podrzavas ga. Njegova mater ocito nije imala zelju da se bavi njim cim imaju takav odnos.
Kad mu je dala zivot i odhranila ga valjala je.
Ko kaze da je valjala? Ima roditelja koji su najveci neprijatelji svojoj djeci
Da nije bilo nje nebi bilo ni ovog kretena.Sad se ostvario i 100% daje pare svome decku kako je to sada normalno.
E ja redatelja i glupsona majko draga i mila!
Svaka cast! To je karakter! Svaka cast jos jednom legendo
A on je inache bezgrijesan
Svaka ti čast!