Neki fanovi su zgroženi
0

Taylor Swift tokom nastupa rukom vadila sline iz nosa pa ih brisala od odjeću

L. R.
Screenshoot:TikTok/X
Screenshoot:TikTok/X
Svjetska pop senzacija Taylor Swift trenutno je na svojoj "The Eras Tour", ali jedan od njenih posljednjih nastupa u Škotskoj privukao je pažnju.

Naime, u snimkama koje kruže društvenim mrežama, 34-godišnja pjevačica rukom cijedi sline iz nosa i briše ih o odjeću dok šeta po pozornici tokom nastupa u Edinburghu.

Dok je vraćala ruku na bok, s prsta joj je visila slina, koju je pokušala suptilno obrisati o odjeću. No, pjevačica se više puta našla u istoj situaciji, što potvrđuju snimci na kojima pjevačica nosi drugačiju odjeću.

[TIKTOK]https://x.com/SPOONGRANDE/status/1800652179448930328[/TIKTOK]

Čini se da je tokom sviranja klavira, Taylor u jednom trenutku lizala sluz iz nosa, kako bi neometano nastavila koncert. Dok je njen potez zgrozio brojne fanove, neki od njih su ipak bili oduševljeni pjevačicinim potezom jer smatraju da je i ona samo čovjek.

[TWITTER]1799717623686742229[/TWITTER]

Treba napomenuti da je koncert bio na otvorenom, a da je temperatura tog dana tokom nastupa bila osam Celzijevih stepeni pa ne treba ni biti čudno što je došlo ove nezgodne situacije.

No, hladno vrijeme nije jedini problem s kojim se Taylor borila tokom svojih rasprodanih koncerata. Taylor je odlučila prestati pjevati, ali je nastavila svirati gitaru nakon što je shvatila da je jedan od fanova u nevolji.