Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li je moguce da je ovo objavio najcitaniji portal u BiH
A to da uradi, vjerojatno bolesna malo, pao imunitet od iscrpljenosti a mora nastupiti...bolje diskretno skloniti nego da sa nosa visi a kamere snimaju....i ona je samo covjek.
Za sta daju pare da slysaju i gledaju
Zar je moguce da je ona ljudsko bice a ne neki vilenjak?
malo se schmrknulo rade vitamini pa curi nos , koga su vile nosale znati ce o cemu pricam
kad Taylor to radi sta tek onda radi Zeljka Cvijanovic?
Lize jezikom te nesli od Taylor
Msm da znam zasto su nestala slova s kvacicama. Pokusavaju da nadju nacin da onemoguce obrnuti text koji je uvela moja malenkost u cilju pisanja gadosti
Dobra je Taylor, pojeo bih i nju i sline.
Bi li sa raznja ili kuhano
Taylor Swift je zlatna koka.Od ove turneje se zaradilo milijada$.Ona je pod ugovorom mora nastupati,bila bolesna ha zdrava,sve je rasprodano. Jos sam vidio negdje da bi se ove prehlade prevenirale, citav team ide u karantenu kako bi se ovo izbjeglo. I da ne zaboravimo iscrpljenost organizma, od nastupa. Slave of the tour.
satanistkinja broj 1
To je dio zapadne kulture
meni to top pokazuje koliko je posveena
Slinasica
Pravila je kuglice. Vidi se dobro na slou mousnu. Tejlor Slinft