Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava je rijetkost da fudbaler nađe djevojku/ženu kojoj glavni cilj nije promocija g.uzova i s.isa po društvenim mrežama. Respekt Thierry.
Ivana Knoll na urgentnom...
Evo ja pojma nisam imao da je Andrea Rajačić u braku s tamo nekim afro-Francuzom.
Zetina naš 😊
Koji je Thierry na ovoj slici? Pitam samo da vidim ko je Andrea.
Kćerka velikog chetnika
@RoyalStandard porodica Rajacic je ugledna porodica iz Sarajeva.Njen otac prof.dr.Nebojsa Rajacic je vrhunski plasticni hirurg koji je bio dio tima vrhunskih i vrlo sposobnih plasticnih hirurga Klinike za plasticnu hirurgiju koja je radila u sklopu predratnog Klinickog centra Kosevo.Krajem 80.- tih je otisao mislim u Emirate gdje je bio vrlo cijenjen strucnjak.
henry ljudina
Andrea, jel zbog para il crnog hašimage il oboje.Pametnica našHa.
Znači Andrea voli kulen i sudžuku
Thierry Henry, jedan od najskromnijih nogometasa ( izuzetak ruka u barazu za SP u JA 2010.) bio i ostao
Andrea jesi je unovcila svaka cast.
Moja Andrea pa gdje crnca nadje
Pa i Fudo nadje crnca. Sarajlije izgleda vole crnce i ove sa Pala.