Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje je brkata Karleusa?
Rava koja je medijski eksponirana. Inteligentna kao paprat.
nema karleuse samo mc stojan!
Samo da vas napomenem: "Epstein nije izvršio samoubistvo"
karleuša na aparatima
Jah...da si ga zaradio kopanjem kanala, kao shto sam ja zaradio svoje prve lewiske, varteksove tako shto sam radio u brodogradilishtu, qurtza bio ih palio i cjepao. Ima "folowera" koji nista ne rade nego gledaju kad ko im od influencera kaze sta ce obuci ili obuti.
Cekaj dok tiktokeri saznaju koliko je bilo Ajsi kad ju je Muha ozenio, a potom i deflorirao, ima da gori odredjena literatura kao badnjak :))
goouser1662644111 ono ti spasi život onom fratru iz Gabele? Kaže otkrio mu kvržicu na testisu
Šteta mogli ste meni pokloniti one balenciage speed patike
Hm.Svakako nisam ljubitelj nijedne marke koja je skupa,jer nemam para za bacanje a i kad imam radije ću pomoći nekoga nego dati na gluposti.. Ali iskreno da vam kažem, ja u onim igračkama nisam vidio ništa pornografski.Moraš biti baš perverzan da to vidiš
Znači truli zapad je na pedofiji povukao granicu, a ne bi me čudilo da i to bude dio lgbtq pokreta u budućnosti
Marka za seljake sa parama
Koza Karleusa na aparatima
Moraš idiot biti pa platiti deset puta skuplje od npr nikea,reeboka itd a kvalitet ili losiji ili isti.Posebno to vole ovi novopeceni bogatasi ,culi to je cool.
Debilizam
čuj podigli tužbu protiv kreatora jedne od reklama. vi ste ih odobrili, advertizeri su mogli napraviti šta god 😬
To je ionako bilo za kretene
I onako preferiram LV 😎
Mediji su zlo danasnjice…