Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ovo bolesno cak i kad zanemaris sve norme i pravila
Ne razumijem ove komentare. Elektra je babo i tacka. Inace vidimo ove prave muskarcine kako su dobri ocevi oko nas na svakom koraku.
Brate vidi ga na ta lii
Hahaha ti jos gori .....Elektra je babo hahaha ,kontradikcija jel ti to poznata rijec
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nazalost, kod nas je bolest kad neko ima iPhone i kada sa platom magistra inzinjerstva ides na odmor na Tajland, Zanzibar ili Dom. Republiku. Kako da onda nasem narodu prezentiras Elektru i njenu djecu? Nikako
Ja sam ti i otac i majka uvena replika iz Ljepote poroka
Zasto promovisete ove bolesti i to prikazujete kao normalnu pojavu???
Pa niko ne kaže da je ovo normalno, da je normalno ne bi bilo vijest... Samo danas ne moraš biti normalan da bi bio prihvaćen dok god uredno plaćaš porez...
I otac i mati!
Jao kontradikcija u jednoj recenici ,pa da se trudim ne bi uspio
Ista otac
Znai ima dvije mame
ne kontam..
Ko je ovde "zaghondzija"...? =:)))
alieni su krivi za ove naqaze
Dragi klixe... sto postoje komentari kad ne dopustate da se objave u cjelosti?
Vidi babe sto grli kcer.
Hahaha
Mene ovo podseca na onu epizodu south parka kad Mr Garrison skapira da je u stvari zena u muskom telu, promeni pol, a onda postane lezba i krene da se makazica.
South Park uvijek bio vidovit...
Jel se udala ili oenila ne kontamo
Bolji otac od mnogih "normalnih".