Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, bila je odlična glumica. Ali ovaj dio "suočavala s mnogim tragedijama, među kojima je smrt njenog partnera te ovisnost o heroinu", nije baš najjasniji. Ovisnost o heroinu nije tragedija, nego odluka. Niko je nije tjerao da postane ovisnik, tako je izabrala. Kao i članovi grupe EKV. Svi su se ubili drogom. Možda ne bi bili tako izuzetni umjetnici da nisu živjeli u tom svom paralelnom svijetu.
Milan Mladenovic
Ovisnost o heroinu je bolest, zato se i liječi i ide na terapije, te postoje i lijekovi. Uzimanje heroina za mnoge nije ni bila samostalna odluka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je bila talentovana i posebna, jeste. Da je bila nestabilna i pomalo izgubljena, i to jeste.
Žalosno
Smrtni slucaj iz 2008 je sad vjest ?
Opet piješ tuko😂legenda
Zar svaki kraj nije tužan?
Noke samo njoj,neki su i vjeru glumci promjenili zbog jakih opijata
ironija je da je glumila narkomanku
To je bila princeza,elokventnost,obrazovanje,umjetnost izražavanja,sklad jedne savršene žene prije svega dame, a ne današnje generacije gdje se rječnik svodi na tri rečenice i mnoštvo psovki
Bas je bila uzor. Nije se skidala sa droge
Raja ne shvata da ljudi imaju ovisnosti iz razloga sto im ta ovisnost, kocka, droga, hrana, moze bit i religija, pomaže da smanje unutarnji bol i onda se privremeno čak i bolje osjećaju, a onda bol postaje još jača. Heroin je jedna od najopasnijih droga jer odmah stvaraš psihičku ovisnost, a još ako te potrefi takav mozak, svaki put kad je uzmes osjećaj ti je kao da si u dzennetu, a svaki dan koji ne uzmes gori od dzehennema.
Tako da daleko od toga da neko moze tek tako napraviti odluku i prestati konzumirati...raja kod nas ne moze prestati gledati tik tok, a da ne kažem cigare...p.s ona i ima hiljade drugih primjera da ne znaci odmah ako si poznat i imas para da ćeš bit sretan. Mozak se brzo navikne na to i traži nekakav drugi 'high' pod uslovom da imaš neke neriješene traume.
Bila je odlična glumica. I imala je sjeb*n život...
Dobro nećemo stvarno o njenoj "ljepoti" pretjeravati. Imala je simpatičan nos.....
Volim se i ja poderat kad imam sčim.
reci drozi ne
Neko bolestan od rođenja bori se kroz cijeli život da bude bolje i male stvari ga raduju, a neko zdrav i uspješan prokocka svoj život zbog nekakvog nezadovoljstva i hirova.
Ja,i?
bila je mozda talentovana ali daleko od toga da je bila lijepa, vise je bila kao neko deckic nego sto je bila zena ne treba pretjerivati i nije imala zensku eleganciju