Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne želim to gledati. Taj serijal je umro sa Gidrom.
A danas gidri puno na svakom koraku, nepismenih gastosa koji glume gospodu
Bez Herr Zike, nece biti na nivoU..
Treba znati kad stati...
Realno, trebali su stati jos ranije. One "Sulude godine" i "Zikina zenidba" su unistile serijal. Bas viska bile. Mozda cak i "Druga Zikina dinastija" ona na selu... i ona je tanka.
izvlačenej para zlouporabljenjem mrtvih , eto to je taj "novi nastavak" ...i čuj ti radnje , deca mu žive u Moskvi, hahahha, jes al u q...prije bi bilo logike da mu žive u Beču , ali biće da je i ovo propagandni pamflet , između ostaloga
Serija je uništena još sa Batom Živoinovićem i onim njegovim pacijentima.
Starim gledaocima se neće svidjeti pošto je nemoguce zamjeniti staru ekipu, a mladim ako budu fore iz 80-90ti neće svidjeti.
Smeće od filma bilo, smeće od filma i ostalo....
Gidra je neponovljiv...Zika je neponovljiv...
Nista vam nje sveto
bez Žike i Milana nista,to je ostalo u memoare.
kakve su se nekad serije i filmovi snimali u srbiji. koliko je srbija duhovno umorena da nisu nista vrijedno snimili od vratitce se rode.
Ma jašta bola.......prezanimljiva..........ali kome?????..........srbi snimali šta god im je palo na pamet........zato u BiH film u 5 godina.......
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Tvoju i sve i jedno hrvatsko dijete
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kopija je kopija. Nikad više neće biti isto. Gledam je 1000 puta i opet može da nije dosadno. Bata Zivojinovic, Ljubiša Samardzic, Milena Dravic, itd,itd.
Prijatelju, vidi joj brade, k'o tvoja...
snimaju film o aljinoj familiji? odlicne vijesti.
Jedan je Gidra i njegov prijatelj Milan.
Mislim da je to bespotrebno. Herr Zika je neponovljiv