Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat izmedju Srbije i Hrvatske niskog intenziteta na nivou Sergeja i Severine! Očekuje se dizanje intenziteta rata na nivo vulina radmana!
sad mu postavljaju pitanja ko mu je bio čiča draža i šta misli o njemu,šta misli o oluji,jasenovcu i globalnom zagrijavanju.. ne daj se brate naš
Pa, reče da neće više tamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo malo zbog seveta
On jes dembus al da ga hapse što šeta psa...
Ma briga me za njega, Severinu i ostale
Sada će mu opet zabraniti ulazak al na tri godine i to u čitavoj EU.
Sloboda govora na hrvatski način. Ovo čeka svakoga za koga im se učini da je vrijeđao hrvatsku državu i policiju na mrežama ili javnim izjavama čak i dok je to radio van Hrvatske. Ove presude će pasti u Strazburu ako neko zbog 15 dana zatvora ili par hiljada evra kazne odluči da ganja do ESLJP. Doduše te presude neće biti ovako medijski propraćene.
Ja neidem dole otkako su bacali pomorske bombe sa Huma na Mostarske mahale. Neznam kako neko moze poslje Mostar, Dretelja i helodroma da ide dole ...
Estrada inace ne odgovara politikama
Uzeo čovjek pretplatu na bajbokanu.
Vrhunac bi bio da se Aca Perizer zauzme za Sergeja.
Zabrana se nije "dogodila 9 i 10 septembra" prosle godine, nego se tad desio posljednji u nizu incidenata, koji su prouzrokovali da se donese odluka o zabrani ulaska koja je vjerovatno stupila na snagu u narednim danima ili sedmicama, klix "novinari". A sve i da jeste istekla, dobru stvar su uradili, i da smo mi i pola drzava, ovakvim likovima ne bi nikad ni dali da udju u drzavu.
Eto koliko su dotični nezavisni i proruski orijentirani...sve pljuc po Zapadu, EU i prodaja šuplje za šupljom, a ovaj mučenik čekao ko ozeblo sunce da mu istekne zabrana i u roku prve sedmice nahrupio na mrsku mu granicu ko podivljalo siroče na napolitanku. Zabraniše mu malo da ga okrenu na šegu na konto procedure, a on dostojanstveno pao u histeriju, dobio nervni slom, pjenu na usta i sa junačkim suzama u očima opet incident, pa u opet ćorka ahahahaha
Tako se to radi, dosta više pašalučkog bahaćenja.
i hrvati imaju svoga vulina
Treba jos par prikupiti na obije strane, pa onda organizovati razmjenu, na mostu bratstva i jedinstva. Severina za Sergeja.
I sa slabijim idejama se znao napraviti reality show, ovo bi bio sasvim novi i originalan format. Sljedeca epizoda, Srbija--Albanija, Rusija-Ukrajina, pa onda Sjeverna i Juzna Koreja, ... Pa ako bogda jednog dana i Kina-Tajvan, i u epilogu Amerika-Kina kao veliko finale.
dao pinku nekome da ga privedu odmah popularnost raste
Voli clovek da ide u nezavisnu drzavu pa to ti je. Inace, zna se `razlog` zasto je uhapsen...zbog objava na instagramu, sloboda govora. `demokraCija` i tako te stvari. U Srbiji kod predsednika Vucka mos da sljami kako hoce i sta hoce ali...to je diktatura. Pomislio da tako moze i u `demokraCiji`. Glumica sa jahte zadrzana 2 sata na granici na razgovoru, diglo se i kuso i repato, `slobodni i nezavisni` mediji, `borci` za ljudska prava i ini a niko uhapsen niti zabranjen ulazak u `diktaturu`.
Kako nije poznato, pametnjaković je nakon što je otišao iz Hrvatske javno objavio da su mu policajci uzeli 1000 eura i vrijeđao ih, e sada će to morati dokazati ili će ovaj put kazna biti daleko drastičnija, gadno će tek biti kad ga u zatvoru uhvati apstinencijska kriza.