Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nas Deen bi isto ovako.
Bravo baletan 👏👏
Rat nikome ne donosi dobro, ali nekako mi je u vrijeme tiktoka instagrama i internet ovisnosti ljepse vidjeti muskarca u vojnoj uniformi vec kako na jutubu igraju igrica 8 sati.
Sjecam se prvi razred upisujem 92 i sada upoznavanje sa uciteljom u podrumu skole. Sutra dolazimo na cas kad ucitelj dosao da se podravi jer ide na liniju :( Ne sjecam se imena nazalost niti da li je prezivio... ZAUSTAVITE RAT!!!!!
nesto slicno sam dozivio samo sam ja malo stariji bio od tebe. 6 razred i nastavnik koji nam je predavao biologiju kaze, odoh sutra na Igman, ako se vratim ziv svima cu vam dati petice. Hvala Bogu vratio se ziv i zdrav i sad je profa na fakultetu.
hvala Bogu.
kad se ognjiste brani, ne pita se !!!
Cudi me da niste objavili da su pali ili sruseni (nije potvrdjeno) rumunski avion i helikopter iznad crnog mora da skupljate klikove
Na prstičima do linije